Meille Life Circuksessa on tärkeää että Voimme tarjota laadukasta sirkusopetusta kaikille, tasosta ja taustasta huolimatta. Periaatteemme onkin Turvallisuus Hauskuus ja uuden oppiminen. Tästä syystä välineemme ovat laadukkaita ja turvallisuusseikat kuten esimerkiksi ilmakiinnitykset turvallisuudeltaan parasta mitä suomessa saa. Tarkastutamme myös välineemme säännöllisesti ja pidämme tarkkaa kirjaa kaikesta.

Meille Life Circuslaisllle on myös tärkeää Laatu. Palkkaamme töihin ensisijaisesti rautaisia ammattilaisia, joilla on alan koulutus sekä vuosien kokemus sirkusohjaajana. Annamme ohjaajillemme myös vapaan mahdollisuuden ylläpitää taitojaan tiloissamme jolloin ohjaajamme kehittyvät jatkuvasti ja pysyvät hyvässä kunnossa.

Hintamme koostuvat siis laadukkaiden välineiden hankinnoista, turvallisuuden jatkuvasta tarkkailusta sekä ammattitaitoisten ohjaajien palkasta ja jatkuvasta kouluttautumisesta yhä paremmiksi ohjaajiksi.

Ohjaaja: On alansa ammattilainen, jonka palkka koostuu hänen koulutuksensa ja kokemuksensa mukaan.

Välineet: Turvallisia ja tarkistettuja. Suosimme suomalaisia pienyrittäjiä sekä laatua.

Turvallisuus: Kaikki välineemme ovat ehdottoman turvallisia ja ne tarkistetaan säännöllisesti ammattilaisten toimesta.

Tuntirakenne: Tuntiemme rakenne on aina tarkkaan suunniteltu. Otamme huomioon alkulämmittelyssä tunnilla harjoiteltavat liikkeet sekä motorisen kehityksen koko kautta ajatellen. Tekniikkaosuus on aina pilkottu siten että jokainen voi omalla tasollaan harjoitella turvallisesti. Tunneillamme on mukana esimerkiksi vuorovaikutustaitoja, luovaa liikettä, sirkustaidetta, esiintymisharjoitteita, lihaskuntoa ja motorisia harjoitteita. Kun ilmoittaudut koko kaudelle voimme ottaa sinut huomioon yksilönä ja suunnitella tunnit niin että ne tukevat juuri sinun kehittymistäsi parhaiten.

Ryhmäkoot: Pyrimme myös laadun ja turvallisuuden takaamiseksi pitämään ryhmäkokomme pieninä. Suurempiin ryhmiin tulee aina vähintään kaksi ammattitaitoista ohjaajaa.

Näillä arvoilla ohjaajat ovat tyytyväisiä ja tunnit laadukkaita ja turvallisia ja sitä kautta voimme tarjota parasta mahdollista opetusta ihan kaikille.
Aina saa tulla kerran ilmaiseksi kokeilemaan! Toivomme että sinä olet tyytyväinen meidän tarjoamaamme opetukseen joten jos on toiveita tai kysymyksiä pyrimme vastaamaan niihin parhaamme mukaan! Aina kannattaa kysyä, sillä mikään mieltä painava kysymys ei ole turha!

Mikäli sinua mietityttää jokin, kysy rohkeasti:

Sähköposti: tampere@lifecircusfinland.com

Maija Hietala, puh.: 0406537363