Aikuisten ryhmät

Tunnit Nokialla Tehdas 108:n tiloissa;
Souranderintie 2 Tehdassaari, 37100 Nokia

 

Pariakrobatia 16+ tiistaisin klo 18.45-20

Hinta 250€, sisältäen 17 opetusketaa, opetusaika 75min. Alkeis-/perustaso, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tunnille voi ilmoittautua parin kanssa tai ilman.

Ohjaaja: Maija Hietala

 

5.3.-26.3. Sirkus tutuksi 16+ torstaisin klo 16-17

Opetusaika 60min. Matalan kynnyksen sirkusryhmä jossa tutustutaan erilaisiin sirkuslajeihin. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Ohjauskertoja 4. Hinta 60€.

Ohjaaja: Lida Kuusisto / Maija Hietala

 

 

 

Pariakrobatia 16v+

Pariakrobatiatunnilla harjoittelemme pariakrobatiaa alkeis- ja perustasolla. Käymme läpi L-base ja akrojooga liikkeitä sekä korkeampia pariakrobatian liikkeitä ja nostoja. Pariakrobatia perustuu luottamukseen ja yhteistöhön. Tunnille et tarvitse välttämättä omaa paria tai aikaisempaa kokemusta.
Jos ilmoittaudut kaverin kanssa kurssin hinta -5€, syötä kaverin nimi “selite” kenttään. Kumpikin ilmoittautuu kurssille erikseen. 

 

Sirkus tutuksi 16 +

Matalan kynnyksen sirkusryhmä, jossa tutustutaan erilaisiin sirkuslajeihin. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Tämä tiiviskurssi mahdollistaa tutustumisen erilaisiin sirkuslajeihin sitoutumatta harrastukseen pitkäksi kaudeksi.

Tunnille mukaan tarvitset mukavien vaatteiden ja juomapullon lisäksi ripauksen uskallusta ja kourallisen hyvää mieltä!

Kesto: 4x60min
Hinta: 60€

 

Akrobatia- ja käsilläseisonta 16v+

Aikuisten akrobatia- ja käsilläseisontatunneilla harjoitellaan permannolla erilaisia liikkeitä ja liikesarjoja niin yksin kuin yhdessäkin. Tunti koostuu akrobatiaharjoittelusta ja käsilläseisonnan harjoitteista. Tunneilla tehdään erilaisia liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteita tukemaan turvallista harjoittelua. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse.

Tunnille mukaan tarvitset mukavien vaatteiden ja juomapullon lisäksi ripauksen uskallusta ja kourallisen hyvää mieltä!