Henkilökunta

Valmentajat, Ohjaajat ja Toimiston väki

Hanna Tevalin

 

Olen aloittanut LC:n ohjaajana opiskeluiden ohella vuonna 2014, ohjaten paitsi perhesirkus- ja koululaisryhmiä, myös aikuisten polttari-, akrobatia- ja pariakrobatiaryhmiä. Liikunta, urheilu ja kiinnostus ohjaamiseen ovat olleet elämässäni läsnä jo nuoresta tytöstä lähtien, ja sitä puoltaakin ensimmäisten ohjausteni aloittaminen 13-vuotiaana. Nyt erilaisten ryhmien ja lajien ohjauskokemusta onkin kertynyt yhteensä 15 vuoden ajan.

Omana erityisalanani sirkuksessa minulla on permanto- ja pariakrobatia oman kilpacheerleading-taustani johdosta. Sirkuksen parhaina puolina pidän sen monipuolisuutta ja mahdollisuutta kehittää itseään jatkuvasti. Kaikki voivat harrastaa omalla tasollaan ja nauttia liikunnasta saaden samalla onnistumisen kokemuksia.

Satu Viitala

 

Olen aloittanut työt LifeCircuksella satunnaisena tuuraajana vuonna 2015 ja vakituisten tuntiohjausten sekä yksityistilaisuuksien ohjaamisen kautta päätynyt nykyään enemmän myös muihin tehtäviin yrityksessämme. Koulutukseltani olen psyykkinen valmentaja ja valmistumassa sosiaalipsykologiksi. Valmennustaustani muodostuu reilun 10-vuoden ajalta lasten- ja aikuisten ryhmäliikunnasta, urheilijoista, sekä erilaisista leireistä ja work-shopeista. Oma lajitaustani sijoittuu kilpaurheilussa voimistelun pariin 8 vuoden ajalle, sekä cheerleadingiin 15 vuoden ajalle ja sieltä hyödynnän myös paljon asioita sirkuksen maailmaan.

Vahvuuksiani ovat erityisesti liikkuvuusharjoittelu, akrobatia ja kehonhallinta. Haluan osaltani työskennellä monipuolisesti, lasten, kuntoilijoiden sekä urheilijoiden fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Ohjauksellisena tavoitteena minulla on huomioida jokainen omana yksilönään ja tarjota sopivasti haasteita sekä onnistumisen kokemuksia ja saada ihmiset entistä tietoisemmiksi omista vahvuuksistaan.

Jenna Teinilä

 

 

Olen teatteri-ilmaisun ohjaaja, näyttelijä ja pedagogisen sirkusohjaajakoulutuksen käynyt sirkusohjaaja. Teen esittävää taidetta monialaisesti teatterin saralla ja esiinnyn myös burleskiartistina. Sirkuspuolella vahvuuksiani on lattia-akrobatia, klovneria ja treenaan aktiivisesti ilma-akrobatiaa – lähinnä omaksi ilokseni. Enimmäkseen toimin vauvasirkuksen, perhesirkuksen ja lasten sirkuksen ohjaajana.

Minulle tärkeintä sirkuksessa on sen sosiaalisuus, taiteellisuus ja illusioiden luominen oman kehon taitoja kehittäen. Sirkus sopii kaikille, kaiken tasoisille harrastajille ja se tarjoaa onnistumisen kokemuksia, liikuntaa ja ihmissuhteiden tiivistymistä jokaiselle tekijälleen.

<3 Circuslife = happy life <3

Heidi Luhtajärvi

 

 

Olen aloittanut LifeCircuksen ohjaajana syksyllä 2018 ja sirkuksen maailma on temmannut mukaansa heti ensimmäisestä tunnista alkaen. Ohjaan pääasiassa perhesirkuksia, joissa haluan ohjaajana luoda tunneille hauskan ja turvallisen ilmapiirin sekä saada perheille yhdessä onnistumisen kokemuksia. Olen valmentanut monia urheilulajeja ja -joukkueita, joten ohjauskokemusta löytyy laajalta skaalalta useiden vuosien ajan. Treenaan itse SM- ja EM-tasolla kilpacheerleadingiä, jonka parista suurin osa valmennuskokemuksestani löytyykin. Erityisinä kiinnostuksen kohteinani sirkuksessa ovat permanto- sekä pariakrobatia, jotka ovat kulmakiviä myös omassa treenaamisessani. Tule rohkeasti mukaan sirkuksen maailmaan!

Katja Timlin

Olen toiminut laaja-alaisesti kohta viisitoista vuotta erilaisissa koulutus-, ohjaus- ja koordinointitehtävissä ympäri Suomen ja kansainvälisesti. Olen perustanut LifeCircuksen 2013 ja ohjannut kokonaisuudessaan toimintaa pariakrobatiasta, yritystilaisuuksiin. Tällä hetkellä teen töitä muun muassa rakentaen uusia toimintamalleja Spine performancelle, Parasta Lapsille ry:lle,  sosiaali- ja terveysalalle sekä varhaiskasvatukseen. Koulutan mm. vuorovaikutusta ja soveltavien taiteiden käyttöä yrityksille sekä yhteisöille. Ydinosaamiseni on soveltavan sirkuksen ja soveltavan teatterin maastossa. Ryhmälähtöiset oppimisen tavat sekä taidepedagogiikka kulkevat aina mukana toiminnassa, oli kyseessä sitten luento tai toiminnallinen työpaja. Vahvuuteni ovat vuorovaikutusosaaminen ja tehokkuus. Innostan ihmiset mukaan ylittämään itsensä haastavammissakin asioissa.

Mielestäni on tärkeää, että jokainen ihminen tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Ihmisen tulee päästä sellaiseen ympäristöön, jossa häntä kunnioitetaan. Minulla on monia avaimia siihen, kuinka voimme auttaa ja luoda ympäristöstänne sellaisen, missä kaikki vuorovaikuttavat toisiaan kunnioittaen.

Tavoitteena luova ja kestävä työelämä!!!