Henkilökunta

Hanna Tevalin

 

Olen aloittanut Life Circuksen ohjaajana opiskeluiden ohella vuonna 2014. Ohjaan perhesirkusta, aikuisten akrobatia- ja pariakrobatiaryhmiä sekä polttareita.

Omana erityisalanani sirkuksessa minulla on permanto- ja pariakrobatia oman kilpacheerleading-taustani johdosta. Sirkuksen parhaina puolina pidän sen monipuolisuutta ja mahdollisuutta kehittää itseään jatkuvasti. Kaikki voivat harrastaa omalla tasollaan ja nauttia liikunnasta saaden samalla onnistumisen kokemuksia.

Satu Viitala

 

Olen aloittanut työt Life Circuksella vuonna 2015. Ohjaan  perhesirkusta, aikuisten akrobatia- ja pariakrobatiaryhmiä sekä polttareita.

Koulutukseltani olen psyykkinen valmentaja ja valmistun pian sosiaalipsykologiksi. Oma lajitaustani sijoittuu kilpaurheilussa voimistelun sekä cheerleadingin pariin.

Vahvuuksiani ovat erityisesti akrobatia ja kehonhallinta. Ohjauksellisena tavoitteena minulla on huomioida jokainen omana yksilönään ja tarjota sopivasti haasteita sekä onnistumisen kokemuksia. 

Jenna Teinilä

 

 

Olen teatteri-ilmaisun ohjaaja, näyttelijä ja pedagogisen sirkusohjaajakoulutuksen käynyt sirkusohjaaja. Teen esittävää taidetta monialaisesti teatterin saralla ja esiinnyn myös burleskiartistina. Sirkuspuolella vahvuuksiani on lattia-akrobatia, klovneria ja treenaan aktiivisesti ilma-akrobatiaa – lähinnä omaksi ilokseni.

Toimin vauvasirkuksen ja perhesirkuksen ohjaajana.

Minulle tärkeintä sirkuksessa on sen sosiaalisuus, taiteellisuus ja illusioiden luominen oman kehon taitoja kehittäen. Sirkus sopii kaikille, kaiken tasoisille harrastajille ja se tarjoaa onnistumisen kokemuksia, liikuntaa ja ihmissuhteiden tiivistymistä jokaiselle tekijälleen.

<3 Circuslife = happy life <3

Heidi Luhtajärvi

 

 

Olen aloittanut Life Circuksen ohjaajana syksyllä 2018 ja sirkuksen maailma on temmannut mukaansa heti ensimmäisestä tunnista alkaen. Ohjaan pääasiassa perhesirkuksia, joissa haluan ohjaajana luoda tunneille hauskan ja turvallisen ilmapiirin sekä saada perheille yhdessä onnistumisen kokemuksia.

Treenaan itse SM- ja EM-tasolla kilpacheerleadingiä. Erityisinä kiinnostuksen kohteinani sirkuksessa ovat permanto- sekä pariakrobatia, jotka ovat kulmakiviä myös omassa treenaamisessani. Tule rohkeasti mukaan sirkuksen maailmaan!

Katja Timlin

Olen perustanut LifeCircuksen vuonna 2013 ja ohjannut kokonaisuudessaan toimintaa pariakrobatiasta, yritystilaisuuksiin. 

Toimin laaja-alaisesti erilaisissa koulutus-, ohjaus- ja koordinointitehtävissä ympäri Suomen ja kansainvälisesti. Koulutan mm. vuorovaikutusta ja soveltavien taiteiden käyttöä yrityksille sekä yhteisöille. 

Ydinosaamiseni on soveltavan sirkuksen ja soveltavan teatterin maastossa. Ryhmälähtöiset oppimisen tavat sekä taidepedagogiikka kulkevat aina mukana toiminnassa, oli kyseessä sitten luento tai toiminnallinen työpaja. Vahvuuteni ovat vuorovaikutusosaaminen ja tehokkuus. Innostan ihmiset mukaan ylittämään itsensä haastavammissakin asioissa.

Tällä hetkellä teen töitä muun muassa rakentaen uusia toimintamalleja Spine performancelle, Parasta Lapsille ry:lle,  sosiaali- ja terveysalalle sekä varhaiskasvatukseen. 

Mielestäni on tärkeää, että jokainen ihminen tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Ihmisen tulee päästä sellaiseen ympäristöön, jossa häntä kunnioitetaan. Minulla on monia avaimia siihen, kuinka voimme auttaa ja luoda ympäristöstänne sellaisen, missä kaikki vuorovaikuttavat toisiaan kunnioittaen.

Tavoitteena luova ja kestävä työelämä!