Henkilökunta

Katja Timlin

Olen perustanut LifeCircuksen vuonna 2013 ja ohjannut kokonaisuudessaan toimintaa pariakrobatiasta, yritystilaisuuksiin. 

Toimin laaja-alaisesti erilaisissa koulutus-, ohjaus- ja koordinointitehtävissä ympäri Suomen ja kansainvälisesti. Koulutan mm. vuorovaikutusta ja soveltavien taiteiden käyttöä yrityksille sekä yhteisöille. 

Ydinosaamiseni on soveltavan sirkuksen ja soveltavan teatterin maastossa. Ryhmälähtöiset oppimisen tavat sekä taidepedagogiikka kulkevat aina mukana toiminnassa, oli kyseessä sitten luento tai toiminnallinen työpaja. Vahvuuteni ovat vuorovaikutusosaaminen ja tehokkuus. Innostan ihmiset mukaan ylittämään itsensä haastavammissakin asioissa.

Tällä hetkellä teen töitä muun muassa rakentaen uusia toimintamalleja Spine performancelle, Parasta Lapsille ry:lle,  sosiaali- ja terveysalalle sekä varhaiskasvatukseen. 

Mielestäni on tärkeää, että jokainen ihminen tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Ihmisen tulee päästä sellaiseen ympäristöön, jossa häntä kunnioitetaan. Minulla on monia avaimia siihen, kuinka voimme auttaa ja luoda ympäristöstänne sellaisen, missä kaikki vuorovaikuttavat toisiaan kunnioittaen.

Tavoitteena luova ja kestävä työelämä!

Heidi Luhtajärvi

 

 

Olen aloittanut Life Circuksen ohjaajana syksyllä 2018 ja sirkuksen maailma on temmannut mukaansa heti ensimmäisestä tunnista alkaen. Ohjaan pääasiassa perhesirkuksia, joissa haluan ohjaajana luoda tunneille hauskan ja turvallisen ilmapiirin sekä saada perheille yhdessä onnistumisen kokemuksia.

Treenaan itse SM- ja EM-tasolla kilpacheerleadingiä. Erityisinä kiinnostuksen kohteinani sirkuksessa ovat permanto- sekä pariakrobatia, jotka ovat kulmakiviä myös omassa treenaamisessani. Tule rohkeasti mukaan sirkuksen maailmaan!