Koulutus, tapahtumat ja työpajat

Ota yhteyttä

Koulutus

KESTÄVÄ JA LUOVA TYÖELÄMÄ!

 

YRITYKSILLE JA TYÖYHTEISÖILLE KOULUTUKSET, TYKY– JA VIRKISTYSPÄIVÄ

Etsittekö uutta virtaa ja osaamisen kehittämiskeinoja yhteisöön? Me järjestämme myös koulutuksia! Työyhteisöille, yhdistyksille ja erilaisille ryhmille suunnatut koulutukset on yhdistettävissä ohjelmapaketteihin tai tilattavissa erikseen. Life Circuksen koulutusten ydin on toiminnallisuus. Koulutukset rakentuvat luentojen ja toiminnallisten osuuksien toisiaan täydentävistä osatekijöistä. Luentokokonaisuudessa ajatuksia johdatellaan yhdessä keskustellen päivän teemaan. Toiminnallisissa osuuksissa kehon ja mielen yhteispeli vahvistaa oppimista. Ryhmä hioutuu yhteen toiminnan tiimellyksessä ja aloittaa matkan kohti keskustelussa esiin noustettuja kehitystavoitteita. Räätälöimme sisällöt asiakkaan toiveiden mukaan. Panostamme koulutuksissa niin fyysiseen kuin henkiseen hyvinvointiinkin. Kouluttajina meillä toimii joukko Life Circuksen ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita. Koulutus auttaa yksilöä ja yhteisöä löytämään tarvittavia voimavaroja ja kehittämään hyvinvointia. Tavoitteena on kestävä ja luova työelämä!

Tyky-päivissä aluksi keskitytään luovien ja toiminnallisten menetelmien kautta työyhteisön vuorovaikutukseen ja yhteishenkeen. Työpajoissa lähdetään yhdessä liikkeelle ja kokeillaan uusia tapoja löytää työn imu ja ilo.

Sirkuspajoissa keskitytään liikkeeseen ja kehoon, teatteriharjoitteet fokusoivat vuorovaikutukseen ja uskallukseen.

Päivän päätteeksi on mahdollisuus tilata upea esitys kokonaisuus räätälöitynä juuri teille.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin kerromme lisää eri vaihtoehdoista ja teemoista tyky- tai virkistyspäiväänne. Rakennamme työyhteisöllenne sopivan paketin erityistoiveiden mukaisesti.

Tutustu esimerkkeihimme koulutussisällöistä!

 

FASILITOINTI

Tulossa iso organisaatiomuutos? Muuttuvat työnkuvat? Tai ehkä työyhteisössä on jokin pienempi haaste. Onko kokouskäytänteissä päivittämisen paikka? Fasilitoinnissa ratkotaan työyhteisössä ilmeneviä kehityskohtia hyödyntäen luovia ryhmämenetelmiä. Fasilitointipaketissa on kolme vaihtoehtoa: Alkupala, Puolipäivä ja Kokopäivä.

Alkupalaksi tarjoiltavassa fasilitoinnissa tulemme ennen kokoustanne tai seminaarianne herättelemään ajatuksia yhdessä tekemisestä ja yhteisöviestinnästä. Virinneillä mietteillä on hyvä jatkaa kohti yhteistä tavoitetta.

Puolipäivä on alkaen kolmen tunnin mittainen sessio, jossa syvennymme enemmän ryhmäprosesseihin. Toiminnalliset menetelmät ja yhdessä oivaltaminen on homman juju!

Kokopäivä on nimensä mukaisesti kokonaisvaltainen koulutuspäivä, jolloin meillä on aikaa paneutua laajempiinkin kehityskohtiin, kokeilla useita erilaisia menetelmiä ja etsiä niistä sopivia ratkaisuja työyhteisön käyttöön. Etsitään yhdessä työnilo!

 

TIIMIHITSAUS

Aina ei mene viesti läpi, vaikka kuinka yrittäisi. Sama kitka tuntuu toiseen suuntaan – työkaveria on välillä, ja erityisesti kiireessä, aivan mahdoton ymmärtää. Vuorovaikutus on keskiössä, kun lähdemme yhdessä työskentelemään kohti toimivampia ratkaisuja työyhteisössä. Tiimihitsaus on toiminnallinen työpaja, jossa etsitään uusia tapoja työyhteisön vuorovaikutuksen kehittämiseksi. Tiimihitsaus on mahdollisuus tuulettaa tuntemuksia ja ajatuksia työstä sekä etsiä yhteistä maaperää työyhteisön kanssa.

 

VAIKUTTAVA ESIINTYJÄ

Vaikuttavuus on viestinnän ja markkinoinnin ydin. Jokainen yrityksen ja organisaation työntekijä osallistuu markkinointiin kaikessa yhteisön ulkoisessa että sisäisessä viestinnässä. Jokainen lähetetty viesti tai pidetty presentaatio lähettää tietyn sanoman yrityksestä, työntekijöiden osaamisesta sekä työhyvinvoinnista. Kuinka viestinnän keinoja voisi kirkastaa, jotta kommunikaatio olisi vaikuttavaa, ja näin ollen eduksi koko yhteisölle? Vaikuttava esiintyjä -koulutus avaa näköalan viestintään kielellisenä, kehollisena ja emotionaalisena kokonaisuutena. Tutkimme toiminnan kautta esiintymisen vaikuttavuutta ja sen avulla välittyviä viestejä.

 

KOVALEVY JUMISSA

Kun työ ei kulje ja tavoitteisiin ei päästä, on syytä kääntyä tutkimaan työn inhimillistä puolta. Voivatko työntekijät hyvin? Fyysinen ja henkinen puoli kulkevat käsi kädessä ja ovat kumpikin yhtä merkityksellisiä hyvinvoinnin tukipilareita. Kovalevy jumissa -koulutus tarraa kiinni hyvinvointiin ja antaa eväitä suojautua väsymiseltä sekä erilaisilta arkipäivän kolhuilta työssä. Koulutuksessa käydään läpi yksilöllisiä tapoja käsitellä stressiä ja opetellaan uusia keinoja palautua. Työyhteisössä on valtavat voimavarat, jotka auttavat korjaamaan jumiutuneen kovalevyn – valjastetaan ne käyttöön!

 

TAPAHTUMAT JA TYÖPAJAT

 

POLTTARIT, PIKKUJOULUT JA MUUT TAPAHTUMAT

 

Oli mielessä sitten pikkujoulut, polttarit tai asiakastapahtuma, me järjestämme erilaisia tapahtumia monenlaiseen tarpeeseen. Asiakastapahtumia olemme järjestäneet mm. erilaisille yrityksille ja pystymme tarjoamaan käyttöönne tarvittavan määrän henkilökuntaa sekä suunnitellut toiminnot tapahtuman onnistumisen takaamiseksi. Työpajoja on mahdollista tilata yksittäin tai kokonaisuutena aina yhteisön tai organisaation tarpeisiin. Voitte tilata kauttamme myös sirkus- tai improesityksen kruunaamaan tapahtuman.

 

LifeCircus järjestää opettajuutta ja -ohjaajuutta vahvistavia koulutuksia. Vahvan ammattitaitomme kautta, pystymme myös rakentamaan erilaisia koulutuspaketteja, kunkin yhteisön tarpeisiin.

 

Sirkus osaksi opetusta

Opetuksen, varhaiskasvatuksen ja liikunta-alan ammattilaisille suunnattu koulutus, jossa perehdytään sirkuksen menetelmiin osana varhaiskasvatusta ja opetusta, perusteista alkaen. Täydennyskoulutus, jonka oppeja voi soveltaa sekä lasten että aikuisten kanssa toimittaessa!

 

Vauva- ja taaperosirkus-virikekurssi (perhesirkus)

Koulutuksessa käydään läpi vauvasirkuksen ideologiaa, turvallisuutta ja erilaisia menetelmiä sekä tekniikoita. Sirkusohjaaja-pohjalla kurssi antaa valmiudet ohjata vauvasirkusryhmää. Koulutus soveltuu kaikille lasten kanssa työskenteleville taiteen ja sosiaali- sekä terveyspuolen ammattilaisille tai opiskelijoille, jotka haluavat lisävirikkeitä ja luovia työkaluja omaan työhönsä. Koulutuksen kesto on 2 päivää.

 

Matka ohjaajuuteen

Erilaisten ryhmien kanssa toimiville valmentajille, ohjaajille ja opettajille suunnattu koulutus on täydennyskoulutusta ryhmänhallintataitoihin liittyen. Koulutuksessa keskitytään valmentajan rooliin ja ryhmän kehittämiseen erilaisten harjoitusten ja luentojen kautta. Koulutuksessa syvennetään opittua käytännön ryhmäharjoittein ja erilaisissa simulaatiotilanteissa. Jokaiselle yhteisölle on muokattavissa omanlainen koulutus.