Perheille

Tunnit Nokialla Tehdas 108:n tiloissa;
Souranderintie 2 Tehdassaari, 37100 Nokia

 

5.3.-28.5. Perhesirkus torstaisin klo 17-18

Opetusaika 60min. Hinta sisältää yhden aikuisen ja yhden lapsen osallistumisen. Hinta 170€. Lisämaksusta (20€) mukaan voi tulla yksi perheenjäsen lisää.

Ohjaaja: Maija Hietala / Lida Kuusisto

 

Perheiden vapaavuoro torstaisin 28.5. asti klo 11-13 

Tälle vapaavuorolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan paikalle voi tulla kun se itselle sopii. Sirkustilassa on käytössä jongleerausvälineet, permantomatot, ilma-akrobatiavälineitä, sekä asiantunteva ohjaaja.

Vapaavuoro maksaa 5€/lapsi. Lapsen mukana oleva aikuinen veloituksetta.

 

Perhesirkus 5-7v

Perhesirkus on koko perheen yhteinen harrastus. Perhesirkuksessa leikitään, tasapainoillaan, tutustutaan erilaisiin sirkusvälineisiin, rakennetaan ihmispyramideja, jongleerataan ja harjoitellaan akrobatian perusteita. Perhesirkus kehittää niin lapsen kuin aikuisenkin kehonhallintaa, koordinaatiotaitoa ja tasapainoa. Vuorovaikutustaidot ja yhdessä tekeminen ovat iso osa perhesirkustunteja. Lapsen kanssa yhdessä koetut liikuntahetket vahvistavat lapsen ja aikuisen välistä sidettä. Perhesirkus sopii kaikille liikkumisesta ja perheen yhteisestä tekemisestä kiinnostuneille. Perhesirkuksessa koko perhe pääsee oppimaan uutta ja harrastamaan yhdessä.

Hinta sisältää yhden aikuisen ja yhden lapsen kurssin. Kysy lisäpaikkoja tarvittaessa.

Kesto: 60min

Vauvasirkus 4-12kk

Vauvasirkuksessa aikuinen ja vauva pääsevät temppuilemaan yhdessä koulutetun ohjaajan opastuksella. Toiminta etenee vauvan ehdoilla, turvallisuus sekä lapsen kehitys huomioiden. Tunti koostuu loruttelusta, vauvoille soveltuvista sirkustempuista, tasapainoharjoitteista ja yhteisestä loppurentoutuksesta. Tunnilla myös aikuinen pääsee nauttimaan liikunnan ilosta ilman paineita. Tavoitteena on tukea vauvan kehitystä ja lisätä kehotietoisuutta. Vauvasirkus vahvistaa ennen kaikkea aikuisen ja vauvan välistä vuorovaikutussuhdetta.

Tule oppimaan mitä kaikkea hauskaa voit tehdä yhdessä vauvasi kanssa!

Kesto: 45min

Naperosirkus 1-2v

Naperosirkus on lapsen ja aikuisen yhteinen sirkushetki. Tunnin kesto on 45 minuuttia. Naperosirkuksessa harjoitellaan perusliikunnan taitoja. Tunneilla lorutellaan, tutustutaan erilaisiin sirkusvälineisiin sekä seikkaillaan temppuradoilla. Tunneilla kehittyvät samalla lapsen ryhmässä toimimisen taidot. Aikuisen rooli on näyttää lapselle mallia, sekä olla tukena ja kannustajana. Aikuiset ovat siis aktiivisesti mukana sirkushetkessä. Lapsen kanssa yhdessä koetut liikuntahetket vahvistavat lapsen ja aikuisen välistä vuorovaikutusta.

Tule mukaan Naperosirkukseen harrastamaan yhdessä lapsesi kanssa!

Kesto:45min