Life Circus

 

Seinäjoki

 

 

 

seinajoki@lifecircusfinland.com

Life Circus Seinäjoki

Life Circus tarjoaa liikunnan ja sirkuksen iloa Seinäjoella kaikille vauvasta vaariin!

Meillä koko perhe pääsee harrastamaan yhdessä Perhesirkuksessa sekä jokaiselle perheenjäsenelle löytyvät myös omat ikäluokittain suunnatut sirkusharrastusryhmät! 

Sirkustunneilla jokainen pääsee toteuttamaan sirkustaidetta turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä itselleen sopivalla tyylillä ja tasolla ilman kilpailua. Ilmoittautuessasi mukaan aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita!

Life Circuksen toiminnassa panostamme pieniin ryhmäkokoihin, jolla mahdollistamme jokaisen sirkustähden yksilöllisen huomioinnin.

Vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden lisääminen ovat Life Circuksen toiminnan ydin.

Tarjoamme valmiita kokonaisuuksia pikkujouluihin, polttareihin, yritysten virkistys-, työhyvinvointi- ja TYKY-päiviin Seinäjoella ja miksei kauempanakin. Yhteydenotolla saamme rakennettua juuri sinun tarpeisiisi sopivan sirkushetken.

Tervetuloa kokemaan ikimuistoista sirkuksen taikaa!

Tiedote 14.3.2020

 

Life Circus sulkee ryhmätoimintansa 14.3. alkaen toistaiseksi. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme sirkustoiminnan jatkumisesta säännöllisesti. Tietoomme ei ole tullut että Life Circuksen ohjaajilla tai osallistujilla olisi ollut tartuntaa, mutta haluamme kantaa vastuumme ja omalta osaltamme hidastaa koronaviruksen (COVID-19) leviämistä.

Seuraamme THL:n julkaisuja ja hallituksen, sekä lähialueiden linjauksia. Hallitus linjasi 12.3. suosituksen ”vähentää ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.”

Ajankohtaista lisätietoa löydät kotikaupunkisi, THL:n ja Valtioneuvoston julkaisuista.

Tuntien ollessa tauolla tulemme ilahduttamaan teitä somessa (Facebook, Instagram) koko perheelle sopivilla sirkustempuilla mitä voitte harjoitella yhdessä kotona koko perheen voimin!

Pidetään hyvää huolta itsestämme, sekä toisistamme.

Ystävällisin terveisin

Life Circus Finland

Ota Yhteyttä

Kiinnostuitko harrastusryhmästä tai työpajasta? Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.