Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautuminen

Käytämme ilmoittautumisessa myClub-palvelua. Lue ilmoittautumisohjeet alta.

1. Klikkaa yläpuolella olevasta kuvasta ILMOITTAUDU TÄSTÄ-> Ja siirry ilmoittautumaan myClub-palveluun osoitteeseen https://lifecircusfinland.myclub.fi/

2. Rekisteröidy myClub-palveluun tai kirjaudu jo olemassaolevalla myClub-tunnuksella.  Rekisteröityminen myClub-palveluun on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään!

3. Luo myClub-tunnus aikuiselle.

4. Valitse haluamasi harrastusryhmä, kurssi, tapahtuma tai workshop myClubin tapahtumat-sivulta. Ilmoittaudu mukaan myClubissa klikkaamalla ILMOITTAUDU TÄSTÄ! Ilmoittautuminen on sitova.

5.  Ilmoittauduttuasia tapahtuman voit lisätä lapsen/muiden osallistujien nimet sekä iän tapahtuman lisätiedoista kohtaan omat tiedot.

6. Lue myClub-palvelusta Life Circuksen ehdot ja edelletykset! Merkitse ehdot ja edelletykset tiedote luetuiksi ilmoittautumisen yhdeydessä.

Kurssin laskutus toimii myös myClub-järjestelmän kautta, lisätietoa rekisteröityessä. Kirjautumalla järjestelmään näet reaaliaikaiset asiakastietosi, mikäli olet unohtanut salasanan tai käyttäjätunnuksen, älä luo uutta profiilia, vaan klikkaa kohdasta: unohtunut salasana tai käyttäjätunnus.