Tapahtumat ja työpajat

Ota yhteyttä

TAPAHTUMAT JA TYÖPAJAT

Tapahtumat

Oli mielessä sitten pikkujoulut, polttarit tai asiakastapahtuma, me järjestämme erilaisia tapahtumia monenlaiseen tarpeeseen. Asiakastapahtumia olemme järjestäneet mm. erilaisille yrityksille ja pystymme tarjoamaan käyttöönne tarvittavan määrän henkilökuntaa sekä suunnitellut toiminnot tapahtuman onnistumisen takaamiseksi. Työpajoja on mahdollista tilata yksittäin tai kokonaisuutena aina yhteisön tai organisaation tarpeisiin. Voitte tilata kauttamme myös sirkus- tai improesityksen kruunaamaan tapahtuman.

KOULUTUS

LifeCircus järjestää opettajuutta ja -ohjaajuutta vahvistavia koulutuksia. Vahvan ammattitaitomme kautta, pystymme myös rakentamaan erilaisia koulutuspaketteja, kunkin yhteisön tarpeisiin.

Sirkus osaksi opetusta

Opetuksen, varhaiskasvatuksen ja liikunta-alan ammattilaisille suunnattu koulutus, jossa perehdytään sirkuksen menetelmiin osana varhaiskasvatusta ja opetusta, perusteista alkaen. Täydennyskoulutus, jonka oppeja voi soveltaa sekä lasten että aikuisten kanssa toimittaessa!

 

Vauva- ja taaperosirkus-virikekurssi (perhesirkus)

Koulutuksessa käydään läpi vauvasirkuksen ideologiaa, turvallisuutta ja erilaisia menetelmiä sekä tekniikoita. Sirkusohjaaja-pohjalla kurssi antaa valmiudet ohjata vauvasirkusryhmää. Koulutus soveltuu kaikille lasten kanssa työskenteleville taiteen ja sosiaali- sekä terveyspuolen ammattilaisille tai opiskelijoille, jotka haluavat lisävirikkeitä ja luovia työkaluja omaan työhönsä. Koulutuksen kesto on 2 päivää.

 

Matka ohjaajuuteen

Erilaisten ryhmien kanssa toimiville valmentajille, ohjaajille ja opettajille suunnattu koulutus on täydennyskoulutusta ryhmänhallintataitoihin liittyen. Koulutuksessa keskitytään valmentajan rooliin ja ryhmän kehittämiseen erilaisten harjoitusten ja luentojen kautta. Koulutuksessa syvennetään opittua käytännön ryhmäharjoittein ja erilaisissa simulaatiotilanteissa. Jokaiselle yhteisölle on muokattavissa omanlainen koulutus.