Tutustumistunnit & Workshopit

Ilmoittaudu Tästä

Tutustumistunnit ja Workshopit

 

Vannetanssin tutustumistunti

Lauantaina 25.1.
Klo. 14.00-16.00
Hinta: 18€

Vannetanssi on laji, joka vie mukanaan. Nimensä mukaisesti se tarkoittaa tanssia vanteen kanssa.Laji saa vaikutteita sekä sirkuksesta että rytmisestä voimistelusta, mutta parasta siinä on, että jokaiselle kehittyy tekemisen myötä oma tyyli tanssia ja liikkua vanteen kanssa.Vannetanssia voi toteuttaa monella tapaa. Vanne pyörii keskivartalon lisäksi muun muassa jaloissa ja käsissä. Laji sisältää laajan kirjon erilaisia temppuja, joita voi yhdistellä näyttäviksi liikekokonaisuuksiksi. Tunneilla tutustutaan lajiin alkeista lähtien, etsitään omaa liikettä sekä lajille ominaista flow-tilaa. Oli tavoitteesi sitten vyötärön kaventaminen, näyttävien temppujen opettelu, oman koordinaatiokyvyn kehittäminen tai hauskan pitäminen, tämän lajin parissa ne kaikki onnistuvat! Aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita.

 

Taitajasirkus Notkeusakrobatia tutustumistunti

Lauantaina 8.2.
klo. 15.00-17.00
Hinta: 18€

Notkeusakrobatiassa keskitymme kehon liikkuvuuden tehokkaaseen harjoittamiseen erilaisten aktiivisten-sekä passiivisten venytyksien avulla. Erityisesti pureudumme selän, hartioiden ja jalkojen liikkuvuuden lisäämiseen, sekä turvallisiin hallittuihin siirtymisiin.
Lisäksi harjoittelemme notkeusakrobatiassa oleellisia tasapainoliikkeitä, kuten pää-kyynär ja käsilläseisontaa ja muita yksinkertaisia permanto- ja notkeusakrobatian alkeita.
Tunnit kehittävät monipuolisesti kehonhallintaa, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä ja tasapainoa, sekä jopa omaa anatomiatuntemusta. Tunnin taso on kaikille avoin, eikä vaadi aiempaa sirkus- tai notkeusakrobatiakokemusta. Tutustumistunnin kesto 1h, joka sisältää huolellisen alkulämmittelyn.

 

Aikuisten ilma-akrobatia workshop

Lauantaina 8.2.
klo. 18.00-20.00
Hinta: 30€

Aikuisten Ilma-akrobatian Workshopissa harjoitellaan ilma-akrobatiaa eri välineillä kuten kankailla, köysillä ja rapetseilla turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.
Workshop kehittää kehonhallintaa, koordinaatiotaitoa ja tasapainoa.
Workshopin taso on kaikille avoin, eikä vaadi aiempaa sirkus- tai ilma-akrobatiakokemusta.
Workshopin kesto 2h, joka sisältää huolellisen alkulämmittelyn.

 

Aikuisten pariakrobatia workshop

Sunnuntaina 1.3.
Klo. 17.00-19.00
Hinta: 30€

Aikuisten pariakrobatia workshop
Pariakrobatia Workshopissa harjoitellaan erilaisia pariakroliikkeitä ja pyramideja turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.
Workshop kehittävät kehonhallintaa, koordinaatiotaitoa ja tasapainoa.
Workshopin kesto 2h, joka sisältää huolellisen alkulämmittelyn.
Workshopin taso on kaikille avoin, eikä vaadi aiempaa sirkus- tai pariakrobatiakokemusta

 

Perhesirkus

Tutustumistunnit Sunnuntaina 8.3.

Sunnuntaina 0-3v. Klo: 11.00-11.4

Sunnuntaina 4-6v. Klo: 12.00-12.45

Sunnuntaina 7-9v. Klo: .13.00-13.45

Hinta: 12€

Hinta sisältää 1-2 lasta ja 1-2 aikuista.

Liikunnallinen Perhesirkus on koko perheen yhteinen harrastus. Tunnin kesto on 45minuuttia. Perhesirkuksessa leikitään, tasapainoillaan, tutustutaan erilaisiin sirkusvälineisiin, rakennetaan ihmispyramideja, jongleerataan ja harjoitellaan akrobatian perusteita. Perhesirkus kehittää niin lapsen kuin aikuisenkin kehonhallintaa, koordinaatiotaitoa ja tasapainoa. Vuorovaikutustaidot ja yhdessä tekeminen ovat iso osa perhesirkustunteja. Lapsen kanssa yhdessä koetut liikunta hetket vahvistavat lapsen ja aikuisen välistä sidettä. Perhesirkus sopii kaikille liikkumisesta ja perheen yhteisestä tekemisestä kiinnostuneille. Perhe sirkuksessa koko perhe pääsee oppimaan uutta ja harrastamaan yhdessä