Ohjaajat

Hanna Haapaneva-Hakamäki

 

Vanne välineenä on vienyt minua mukanaan vuodesta 2011. Ohjaajan näkökulmasta minua palkitsee suuresti, kun näen oppilaiden innostuvan ja oppivan! Olen koulutukseltani ammatillinen opettaja ja tällä hetkellä opiskelen tanssiohjaajaksi. Vannetanssin lisäksi, omakseni koen liikeimprovisaation, jota tullaan tunneillani harjoittelemaan vanne/välinetekniikan lisäksi. Vannetanssista ja Flow-lajeista olen löytänyt oman lajini, koska sitä saa toteuttaa omalla tyylillä ilman erityisiä sääntöjä. Tällä hetkellä työskentelen lajin parissa sekä ohjaajana että esiintyvänä taiteilijana. Kehitän itseäni olemalla aktiivisesti mukana vannetanssi-koulutuksissa  ja nyt uusimpana kouluttaudun tulisirkuksen osalta. 

 

Tiia Sahakangas

 

Moi! Olen viisivuotiaan pojan äiti ja koulutettu hieroja Seinäjoelta. Ohjaan LifeCircuksella notkeusakrobatiatunteja aikuisille ja nuorille, sekä lasten sirkustunteja. Innostus sirkukseen tarttui jo pienenä Cirque du Soleilin upeiden esityksien siivittämänä. Harrastustaustaa löytyy rytmisen voimistelun ja kilpa-aerobicin parista. Aikuisiällä löysin ashtangajoogan, jota edelleen harrastan aktiivisesti. Sirkusmaailma on kuitenkin aina kiehtonut ja inspiroinut minua suuresti, joten löysin oman tieni notkeusakrobatian (contortion) pariin ja rakastuin totaalisesti. Ohjaustaustaa löytyy joogatuntien, temppujumppien ja perhepiirin parista. Terveydenhuollon ammattilaisena,  sekä intohimoisena sirkus- ja joogaharrastajana minulla on iso palo sydämessä auttaa, inspiroida ja ohjata jokaista kiinnostunutta notkeusakrobatian ja sirkuksen pariin turvallisen ja palkitsevan harjoittelun kautta. Tervetuloa tunneille!!

Riina Tarhanen

Olen liikunta-alan ammattilainen sekä pienen pojan äiti. Olen harrastanut akrobatiaa pienestä pitäen. Akrobatia on ollut aina lähellä sydäntäni. Sirkuksen pariin löysin tieni muutama vuosi sitten. Olen kouluttautunut sirkusohjaajaksi. Tällä hetkellä kehitän omia taitojani lisäkouluttautumalla sirkuksen parissa. Ohjaan kaikkia Life Circuksen tunteja. Haluan kannustaa kaikkia rohkeasti tutustumaan sirkuksen maailmaan, sillä meissä jokaisessa asuu pieni sirkustähti.

Tervetuloa kokemaan ikimuistoisia sirkushetkiä!