Taitajasirkus 17v.->

Ilmoittaudu Tästä

Taitajasirkus 17v. ->

Taitajasirkus 17v.-> Aikuisten sirkuskurssi

Aikuisten sirkustunneilla harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Tunnit kehittävät kehonhallintaa, koordinaatiotaitoa ja tasapainoa. Vuorovaikutustaidot ja yhdessä tekeminen ovat iso osa sirkusta. Sirkuksessa jokainen saa toteuttaa sirkustaidetta itselleen sopivalla tyylillä ja tasolla ilman kilpailua. Lajeina matala ilma-akrobatia, jongleeraus, lattia-, pari- ja ryhmäakrobatia. Aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita.

‘Tiistaisin
Klo: 19.00-20.00
9 ohjauskertaa
17.3-12.5.2020.
Hinta: 149€
Hinta sisältää yhden aikuisen.

 

Taitajasirkus 17v. -> Sirkus akrobatia
Aikuisten sirkus akrobatia tunneilla opetellaan akrobatian perusteita aina kuperkeikasta voltteihin saakka ja kaikkea siltä väliltä!
Tunneilla tutuiksi tulevat temput käsilläseisonta, päälläseisonta, kärrynpyörät, flikit ja voiltit! Harjoitteissa pääset etenemään omaan tahtiin oman taito-tason ja kiinnostuksen mukaan turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Tunnin kesto 60min, joka sisältää huolellisen alkulämmittelyn. Aikaisempaa sirkus – tai akrobatia kokemusta ei tarvita.

Maanantaisin klo. 9.15-10.15
6 ohjauskertaa
2.3-6.4.2020
Hinta: 99€
Hinta sisältää yhden aikuisen.

Taitajasirkus 17v.-> Notkeusakrobatia

Notkeusakrobatiatunneilla keskitymme kehon liikkuvuuden tehokkaaseen harjoittamiseen erilaisten aktiivisten-sekä passiivisten venytyksien avulla. Erityisesti pureudumme selän, hartioiden ja jalkojen liikkuvuuden lisäämiseen, sekä turvallisiin hallittuihin siirtymisiin.
Lisäksi harjoittelemme notkeusakrobatiassa oleellisia tasapainoliikkeitä, kuten pää-kyynär ja käsilläseisontaa ja muita yksinkertaisia permanto- ja notkeusakrobatian alkeita.
Tunnit kehittävät monipuolisesti kehonhallintaa, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä ja tasapainoa, sekä jopa omaa anatomiatuntemusta. Tunnin taso on kaikille avoin, eikä vaadi aiempaa sirkus- tai notkeusakrobatiakokemusta. Tunnin kesto 60min, joka sisältää huolellisen alkulämmittelyn.

Keskiviikkoisin
Klo: 19.00-20.00
6 ohjauskertaa
4.3-8.4.2020.
Hinta: 99€
Hinta sisältää yhden aikuisen.

Taitajasirkus 17v.-> Ilma-akrobatia

Ilma-akrobatiatunneilla harjoitellaan  ilma-akrobatiaa eri välineillä kuten kankailla, köysillä ja rapetseilla turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Tunnit kehittävät kehonhallintaa, koordinaatiotaitoa ja tasapainoa.  

Aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita.

Tunnin kesto 60min, joka sisältää huolellisen alkulämmittelyn.

Torstaisin klo. 19.00-20.00

6 0hjauskertaa 13.2-26.3.2020

Hinta 99€

Hinta sisältää yhden aikuisen.

Ei ohjauksia hiihtolomaviikolla 27.2.2020.

Taitajasirkus 17v.-> Pariakrobatia

Pariakrobatiatunneilla harjoitellaan erilaisia pariakroliikkeitä ja pyramideja turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Tunnit kehittävät kehonhallintaa, koordinaatiotaitoa ja tasapainoa.  

 Aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita.

Tunnin kesto 60min, joka sisältää huolellisen alkulämmittelyn.

Torstaisin klo. 20.00-21.00

6 0hjauskertaa 5.3-9.4..2020

Hinta 99€

Hinta sisältää yhden aikuisen.

llmoittaudu mukaan klikkaamalla kuvasta ILMOITTAUDU TÄSTÄ->

Ilmoittautumisohjeet löydät kohdasta ilmoittautuminen.