Sirkusryhmät

Tunnit Nokialla Tehdas 108:n tiloissa;
Souranderintie 2 Tehdassaari, 37100 Nokia

Sirkusryhmä 6-8v tiistaisin klo 16.30-17.30

Hinta 220€, sisältäen 17 opetustuntia (60min).
Tunneilla käydään läpi erilaisten sirkuslajien perusteita.

Ohjaaja: Lida Kuusisto. 

 

Sirkusryhmä 9-12v tiistaisin klo 17.30-18.45

Hinta 250€, sisältäen 17 harjoituskerta, opetusaika 75 min. Tunneilla käydään läpi erilaisten sirkuslajien perusteita sekä esiintymiseen valmistavia harjoitteita.

Ohjaaja: Lida Kuusisto. 

Sirkusryhmä 6-8 v

Sirkusryhmässä harjoitellaan turvallisessa ja leikkisässä ympäristössä mm. akrobatiaa, jongleerausta, tasapainoilua ja ihmispyramideja. Tunneilla leikitään, opitaan, mokataan, nauretaan ja pidetään hauskaa yhdessä. Sirkusharjoittelu kehittää lapsen motorisia taitoja, liikkuvuutta, kehonhallintaa, sekä vuorovaikutustaitoja. Sirkusryhmässä ei kilpailla vaan opitaan yhdessä toisia kannustaen!

Sirkusryhmä 9-12v

Sirkusryhmässä harjoitellaan turvallisessa ja leikkisässä ympäristössä mm. akrobatiaa, jongleerausta, tasapainoilua ja ihmispyramideja. Tunneilla opitaan, mokataan, nauretaan ja pidetään hauskaa yhdessä. Tunneilla tehdään erilaisia liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteita tukemaan turvallista harjoittelua. Sirkusharjoittelu kehittää lapsen motorisia taitoja, liikkuvuutta, kehonhallintaa, sekä vuorovaikutustaitoja. Tunneilla tehdään myös ilmaisutaidon harjoitteita ja harjoitellaan itse valitulla sirkuslajilla esityksen tekemistä. Sirkusryhmässä ei kilpailla vaan opitaan yhdessä toisia kannustaen!