Life Circus

Life Circus sulkee ryhmätoimintansa 14.3. alkaen toistaiseksi. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme sirkustoiminnan jatkumisesta säännöllisesti. Tietoomme ei ole tullut että Life Circuksen ohjaajilla tai osallistujilla olisi ollut tartuntaa, mutta haluamme kantaa vastuumme ja omalta osaltamme hidastaa koronaviruksen (COVID-19) leviämistä. Tiedotamme sirkuksemme tilanteesta ja toiminnasta säännöllisesti.

Seuraamme THL:n julkaisuja ja hallituksen, sekä lähialueiden linjauksia. Hallitus linjasi 12.3. suosituksen ”vähentää ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.” Tällä hetkellä Tampereella suljetaan kaikki nuoriso- ja liikuntatilat lauantaista 14.3. alkaen toistaiseksi. Nokian kaupunki keskeyttää liikuntatoimen ohjatut ryhmätoiminnat, sekä Pirkan opisto keskeyttää liikunta- ja tanssikurssit 14.3. alkaen.

Tuntien ollessa tauolla tulemme ilahduttamaan teitä somessa (Facebook, Instagram) koko perheelle sopivilla sirkustempuilla mitä voitte harjoitella yhdessä kotona koko perheen voimin!

Pidetään hyvää huolta itsestämme, sekä toisistamme.

Ystävällisin terveisin Life Circus Finland
#flattenthecurve

Lisätietoa:
Nokia: https://www.nokiankaupunki.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/koronavirus-ajankohtaista-tietoa-ja-ohjeita/
Tampere: https://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/koronavirus.html
Valtioneuvosto: https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta
THL: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Life Circus Tampere

Me Life Circuksella olemme keskittyneet jo vuosien ajan tarjoamaan liikunnan iloa koko perheelle soveltavan sirkuksen elementein. Haluamme ohjata ja liikuttaa ihmisiä fyysisesti ja henkisesti tarjoten kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä eväitä parempaan vuorovaikutukseen koko elämänkaaren ajalle vauvasta vaariin. Sirkuksessa jokaiselle löytyy oma osa-alueensa, jossa loistaa!

Meillä koko perhe pääsee harrastamaan yhdessä sekä toimintaa löytyy myös perheen pienimmille, aikuisille että ikäihmisille. Life circuksen toiminnassa panostamme pieniin ryhmäkokoihin, jolla mahdollistamme jokaisen sirkustähden yksilöllisen huomioinnin.

Vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden lisääminen ovat Life Circuksen toiminnan ydin.

Tarjoamme valmiita kokonaisuuksia pikkujouluihin, polttareihin, yritysten TYHY- , TYKY – ja virkistyspäiviin sekä perhetapahtumiin. Yhteydenotolla saamme rakennettua juuri sinun tarpeisiisi sopivan sirkus hetken.
Tervetuloa kokemaan ikimuistoista sirkuksen taikaa!

[A /]